Back home

5 juni 2025 - Antwerpen, België

Gisteren thuis gekomen . Het was geen vakantie maar een reis vooral heel veel gezien en afgezien . Klimmen, door de bossen wringen, lang bussen en vooral stoflongen gekregen . Van mijn kledij kwam tijdens het wassen bijna slijk ……Maar heel blij dat ik het gedaan heb , zoveel te zien . Flora en fauna dat alleen daar voorkomt .   De groep allemaal nederlanders viel best mee , mijn roommate viel ook mee wat niet simpel was.   Heeft wel even geduurd .     Bij deze wil ik iedereen die een reactie gestuurd heeft bedanken  . 💐💐💐💐

1. Mirella:
    5 juni 2025
    Welkom terug thuis Annie mss lukt het om eens af te spreken-:)
  2. Jolijn:
    Welkom terug thuis. Fijn dat we mochten meegenieten! 😘
  3. Sandra B:
    5 juni 2025
    Welkom thuis !!! En , fijn dat we berichtjes kunnen lezen, altijd interessante verhalen...en wat een avontuur weer ! En dat Nederlanders meevallen, dat wist ik al lang 😁
  4. Els:
    Dat waren leuke verhalen Annie!! Een hele belevenis blijkbaar. Groetjes Els x
  5. Colleke:
    5 juni 2025
    Blij dat gij veilig thuis zijt gekomen ,het waren weer spannende verhalen en wonder mooie foto s dikke knuffel xxxjes
  6. Verschaeren ingrid:
    5 juni 2025
    Fijn dat je veilig terug thuis bent ik zie je zaterdag kijk al uit naar de verhalen 🤗
  7. Christel:
    Welkom thuis
    Het was weer genieten in van al uw verhalen en prachtige foto's 😘
  8. Magda Vergult:
    5 juni 2025
    Het was weeral leuk om je te volgen! Je wordt nog een concurrent van Tom Waes. Misschien eens vissen voor een samenwerking….maar nie samen in den drank vliegen hé. Ach hij zal zijn lesje wel geleerd hebben, denk ik.
    Neem nu maar eerst de tijd om een beetje te recupereren 😉
    Of ben je seffens weeral ribbedebie…..
  9. Jeannine Van roy:
    6 juni 2025
    Nu genieten van ons belgisch weertje...
  10. Krista:
    6 juni 2025
    en nu nog effe rommelen tot de grote chief thuis komt he Annie😂
  11. Frie Geertsen:
    6 juni 2025
    Bedankt Annieke voor de verhalen en prachtige foto's!
    Nu maar goed uitrusten en hopelijk zien we je vlug bij een ontbijtje!
    Warme knuffels
  12. Brenda:
    Welcome back!
    Wat een avontuur weeral, blij dat het in the end allemaal goed meegevallen is en je veilig en wel terug bent.
    Kijk uit naar alle verdere verhalen 👍🏻😘
  13. Sandra:
    6 juni 2025
    We hebben weeral mee mogen genieten van je tripje.
    Bedankt ! Een fan 😉